GEREEdSCHAP
voor STUKADOOR

Superstrak en efficiënt stucen

Als vakman wil jij het beste en strakste resultaat kunnen leveren aan je klanten. Logisch! En wij helpen je daar graag bij door je te voorzien van kwalitatief goed afbouwgereedschapppen en toebehoren. Deze producten zijn verkrijgbaar bij de gespecialiseerde vakhandel en bouwmarkten.

Het allerbeste afbouwgereedschap

Stucwerk moet strak zijn. Het valt soms niet mee om een volledig strakke afwerklaag op muren of plafonds aan te brengen. Bij Elite Tools selecteren we alleen het allerbeste gereedschap voor jou, zodat jij op de volgende klus weer het beste resultaat kunt leveren.

De allerbeste afbouwgereedschappen

Afbouwgereedschappen nodig. Bij Elite Tools selecteren we alleen de allerbeste afbouwgereedschappen voor jou, die verkrijgbaar zijn bij de professionele bouwmarkten en vakhandel.

Samengesteld door en voor stukadoors

Zelf hebben wij al meer dan 30 jaar ervaring in de Nederlandse afbouwbranche, waardoor Elite Tools voor veel stukadoors dé partner is geworden tijdens het dagelijks werk. We hebben veel kennis van stucproducten en kunnen adviseren bij het gebruik tijdens een klus. Daarom maken wij voor iedere klus, en stukadoor, een pakket op maat. Zo heb jij altijd de beste gereedschappen en materialen direct voor het grijpen liggen.

Elite Tools staat voor innovatie en verbeteringen

Net als jij, zijn wij continu op zoek naar verbeteringen. Zo innoveren wij regelmatig onze eigen producten en staan we altijd open voor nieuwe producten die jouw werk makkelijker en sneller maken. Heb jij een goed idee, of mis je iets tijdens je dagelijkse werkzaamheden? Laat het ons dan weten. Iedere dag zijn we bezig met het maken en zoeken van nog betere gereedschappen.

Contact

Elite Tools B.V.